TuneList - Make your site Live

Thursday, January 28, 2010

From "Lux Beauty Lounge" to "Eat & Eat"

I was so excited with the plan that I and five of my senior high school friends have made..
We planned to go to Lux Beauty Lounge and get a chance to feel body treatments such as


Body Scrub


Sauna



 
Jacuzzi

and many more, all TOGETHER!!

Three days before, Anne invited me to Mall Kelapa Gading 3 for her birthday celebration..
I said that I can't go because I already have an appointment on the same day..
But surprisingly, one day before, I got an "urgent thing" that made me must canceled the first appointment..
Sorry to Cempaka, Didi, Meriska, Pauline, and Dewi.. >.<
I was upset but I thought maybe it's just not the right time to go there..
@ Didi (if you read this post): I'm waiting for your story in LBL.. ;)

So two days ago, I hanged out with my campus besties.. (Anne, Anas, Eli, Ibel)
It was Anne's 20th b'day celebration..
We all treated to lunch at Eat & Eat, Mall Kelapa Gading 3..
Each of us ordered 5 different kind of foods and got 5 free glasses of bitter tea.. (It was very bitter for me, Anas, Eli, and Ibel.. But not for Anne.. She said that she had tasted more bitter tea before.. @.@)


 From left to right: Ibel, Eli, Anne, Anas, Me


Me and Anne

Check out the other photos at Anas' blog.. ;)

P.S. Special thanks to Anas for the ride.. :))

3 comments:

deeandra said...

Hai, Jess.. Hehe.. Iya, sayang banget kemarin ga ikut.. sebelumnya dah pernah perawatan seperti itu belum? Nah, berhubung gw baru pertama kali, sangat menyenangkan. Masing-masing kita dapet 1 terapis, terus mulai deh di-scrub 15 menit. Setelah bilas kita masuk sauna.. Aduh beneran waktu itu gw sempet ga tahan, soalnya panas banget.. (yang lain sih udah pernah, jadi udah biasa).. Yang paling seru waktu masuk jacuzzi.. Kayak masuk kolam renang mini, Jess.. Hehe.. Disana sambil dipijet malah main-main busa.. Cukuplah 30 menit di sana buat main-main air dan busa.. Jadi pengen punya jacuzzi di rumah, huhu.. Overall seru banget.. nambah pengalaman juga.. Lain kali yuu Jess.. Kalau ada promosi 'n waktunya tepat, kita sama teman2 yang lain kesana.. You should try it!

Dogloverzz said...

Huaaaa....
You make me so jealous.. >.<
Hehe..
Sip2!!
Ada make over'nya gitu jg ya Di??

deeandra said...

Ada, Jes.. Ga mungkin kita keluar dari sana kucel2 dan dengan rambut basah, hehe.. Jadi abis bilas dari jacuzzi kita ke hairstylist sekaligus di makeover.. terus kalo kepengen konsul soal fashion, ada fashion consultant-nya juga.. kalo mau foto2 juga ada fotografernya, hehe.. Kalo mau makan, tinggal ke sebelah, ada Pancious Pancake.. ^_^ Puas deeh memenuhi kebutuhan hygiene, hunger, and of course = FUN!